Rik Kriekels nodigt Theo Francken uit in Diepenbeek

Op 15 augustus 2017

Zoals jullie misschien weten liep er een wedstrijd tussen alle N-VA afdelingen in Vlaanderen om zoveel mogelijk nieuwe leden te maken. De afdeling die rekening houdend met de grootte van de gemeente zoveel mogelijk nieuwe leden maakte, won een bezoek van onze nationale voorzitter Bart De Wever. Met N-VA Diepenbeek zijn wij op de tweede plaats geëindigd over heel Vlaanderen. Proficiat aan onze collega's van Herk-de-Stad die met de hoofdprijs gingen lopen. Limburg boven!

 

Daarnaast willen we ook graag al onze leden super hard bedanken. Sinds het officieel is dat Rik Kriekels onze lijsttrekker en dus ook kandidaat burgemeester voor de verkiezingen van 2018 is, is ons ledenaantal bijna verdubbeld. N-VA Diepenbeek heeft hierdoor bijna 400 (!) leden. 

Maar niet getreurd! Onze staatssecretaris Theo Francken zal op donderdag 07 september om 20 uur een lezing geven in de theaterzaal te Diepenbeek (Varkensmarkt 19, 3590 Diepenbeek). Het aantal plaatsen voor deze spreekavond gaat beperkt zijn. Reserveer dus zeker je plaats door een mail te sturen naar onze secretaris Nancy Kwanten (nancy.kwanten [at] n-va.be) of contacteer gerust een bestuurslid. Indien volzet kan je je ook nog inschrijven voor de reservelijst.

Graag tot dan!

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is