Barbecue 11 juli 2012 - Ontmoetingscentrum Rooierheide

Op 12 juli 2012

Met een goede 400 bezoekers mag het barbecuefeest op 11 juli een daverend succes genoemd worden. Ondanks het minder goede weer was de opkomst zeer talrijk en zat de zaal van het Ontmoetingscentrum in Rooierheide afgeladen vol.

Voor het N-VA team was het alle hens aan dek om dit gebeuren in goede banen te leiden.

Deze grote opkomst en de gesprekken met de bezoekers wijzen er wel degelijk op dat de inwoners snakken naar verandering. Ze zijn het gekrakeel moe. Bij de recente belastingaangifte was het voor velen weer een bittere pil te constateren dat Diepenbeek met zijn gemeentebelasting van 8 % één van de duurste gemeentes van Limburg is. Sinds
de problemen in Griekenland zijn de mensen er zich van bewust dat slecht bestuur ernstige problemen kan veroorzaken. Een slecht financieel beleid van enkele jaren met schuldopbouw wegens leningen kan gevolgen hebben gedurende vele decennia.

Terug naar de barbecue. Het goed verzorgde buffet en de grote keus aan perfect gebarbecuede vleeswaren vielen duidelijk in de smaak en in de buffetzaal was het een komen en gaan.  De kleintjes konden zich ondertussen uitleven op de springkastelen. De gezellige en familiale sfeer zorgden dat het feest wat uitliep, maar dat iedereen tevreden was.

Voor het bestuur zijn deze grote opkomst en het enthousiasme belangrijke aanwijzingen dat hun werk ernstig wordt genomen. Verder geven deze twee elementen een signaal dat de Diepenbeekse bevolking verandering wil met een transparant, duidelijk en open beleid. De sfeer van ranzige regelingen in achterkamertjes en vriendendiensten moet eruit.

Als organisatie en kwaliteit van een barbecue een indicatie zijn over de bekwaamheid om een gemeente te leiden zou N-VA Diepenbeek hier bijzonder hoog scoren.

Het N-VA team dankt de sympatisanten voor de grote opkomst en wenst iedereen nog een prettig en aangenaam verlof.

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is