Minister Weyts investeert € 102.025 in Vrije Lagere School Paleis in Diepenbeek

Op 9 juli 2023

Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) investeert € 102.025 in Vrije Lagere School Paleis in Diepenbeek. “Met deze investeringen in nieuwe en vernieuwde schoolgebouwen, investeren we in de kwaliteit van ons onderwijs”, zegt Onderwijsminister Ben Weyts. “We bouwen letterlijk en figuurlijk aan onze toekomst.”

Onderwijsminister Ben Weyts investeert deze regeerperiode in totaal 3 miljard euro in scholenbouwprojecten. Dat is nog eens 500 miljoen euro méér dan in de vorige regeerperiode. Al deze financiële steun kunnen schoolbesturen goed gebruiken voor bouw- of verbouwingswerken. Deze investeringsgolf komt ook Diepenbeek ten goede.

Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) investeert zo via het Agentschap voor Infrastructuur in het Onderwijs (AGION) € 102.025 in Vrije Lagere School Paleis in Diepenbeek. Concreet gaat het om de renovatie van het dak.

“Diepenbeek heeft heel wat onderwijsmogelijkheden en dat moeten we koesteren. Een goed opgeleide jeugd zijn per slot van rekening de bouwstenen van de toekomst. We zijn dan ook verheugd dat er opnieuw Vlaamse investeringen naar onze gemeente komen”, reageert Jordy Boons, voorzitter N-VA Diepenbeek.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is