N-VA en cd&v Diepenbeek zetten de jarenlange samenwerking verder en stappen samen naar de kiezer op 13 oktober 2024

Op 18 juni 2024

Diepenbeek, 18/6/2024 – In een gezamenlijke verklaring hebben de N-VA en cd&v van Diepenbeek aangekondigd hun jarenlange succesvolle samenwerking te bestendigen en samen naar de kiezer te stappen bij de komende verkiezingen op 13 oktober 2024. Deze beslissing beklemtoont de sterke alliantie tussen beide partijen, waarbij elk zijn unieke identiteit behoudt en apart blijft functioneren.

Een duidelijk verschil

In een tijd waarin andere partijen ervoor kiezen om ondanks hun duidelijke verschillen en identiteit helemaal te fuseren, blijven N-VA en cd&v trouw aan hun eigen standpunten en waarden. “Het is belangrijk te beklemtonen dat cd&v en N-VA niet samensmelten tot één partij. Wij slaan de handen in elkaar, gebaseerd op gedeelde idealen en een gemeenschappelijke visie voor de toekomst van onze gemeente,” aldus de voorzitters van beide partijen.

Het beste voor Diepenbeek

We willen immers niet dat de inwoners van Diepenbeek de dupe worden van een geforceerd en gefragmenteerd bestuur. Integendeel, met deze gezamenlijke stap maken N-VA en cd&v duidelijk dat ze vastberaden zijn om de gemeente op een stabiele, positieve en constructieve manier te besturen. Beide partijen willen wel altijd in dialoog blijven met alle partijen in het belang van het beste voor Diepenbeek.

Met deze samenwerking en de steun van de inwoners bij de komende verkiezingen kunnen we gezamenlijk werken aan een sterk en welvarend Diepenbeek. 

Jordy Boons, Voorzitter N-VA Diepenbeek

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is