Succesvolle tweede Jong N-VA Diepenbeek Quiz

Op 14 december 2016

Op vrijdag 2 december 2016 organiseerde jong N-VA Diepenbeek de tweede editie van hun algemene kennis quiz voor jong en oud in zaal Terlogt in Diepenbeek. Een avond waarin vooral ontspanning en fun op de eerste plaats kwamen te staan. Ploegen van maximum vijf personen konden zich vooraf voor een luttele 10€ inschrijven. De Diepenbeekse leuze ‘Do koint jee ni veur suggele’ zou ook de avond zelf toepasselijk blijken. Temeer omdat je voor slechts 15€ een drankkaart (10 + 1 gratis) kon aankopen. Daarnaast konden de deelnemers ook tijdens de quiz een heerlijke portie warme of koude hapjes bestellen. En of dat dit gesmaakt werd! Neem hierbij nog een spannende quiz opgevuld met hilarische filmpjes en weetjes en je hebt het ideale recept voor een leuke avond onder familie of vrienden.

Tot zover de setting, over naar de quiz zelf. In totaal streden 12 ploegen om de felbegeerde hoofdprijs in de wacht te slepen. Hoe zou je zelf zijn als je een pakket bestaande uit een pizzaoven, flessen wijn én wellnessproducten mee naar huis kan nemen. Iets minder competitief ingesteld? Geen enkel probleem want er was voor elke ploeg een degelijke prijs voorzien. Zo ging alvast niemand met lege handen naar huis. De quiz zelf bestond uit zes categorieronden en een bonusronde opgevuld met twee tussenronden. Wist je dat de naam van ons gemeentemagazine ‘Teng’ eigenlijk voortkomt uit het Diepenbeekse dialect en ‘bericht’ betekent? Wist je dat een zevenkamp enkel voor vrouwen is? Terwijl er enkel mannen aan een tienkamp deelnemen?  Het is maar een kleine greep uit de vragen en weetjes die tijdens de quiz aan bod kwamen.

Jordy Boons, voorzitter Jong N-VA Diepenbeek: “We kunnen niet anders dan tevreden zijn over deze avond. Ik zie aan de lachende gezichten bij de deelnemers dat plezier wel degelijk centraal stond. Ook wat betreft organisatie verliep alles vlekkeloos dankzij de helpers en het jong N-VA Diepenbeek team. Een dankjewel is hier wel op zijn plaats lijkt me. Het toont aan dat je met de juiste wil veel kan bereiken voor de Diepenbekenaar. Op naar de volgende editie!”.

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is